FrokostJAZZ – Greyhound Big Band

Lørdag 8. oktober 2022

12 herlige musikanter har gennem mange år dannet jazz- og swingbandet Greyhounds.. Med rødder i Aalborg og Nibe har de tourneret med de mange ørehængere – musik, som i 30-erne og 40-erne var at høre over alt, og som der blev danset lystigt til…

Nu var det så Hjallerup Kulturhus, der var rammerne for et par timers underholdning. Ja – og interessen fra lokalområdet var enorm og det er jo ikke så ofte, man hører bigband musik i disse dage, så allerede midt på formiddagen måtte musikforeningen hænge den røde lygte ud og melde totalt udsolgt. Musikstilen får primært det modne publikum på mærkerne, og det var da også de grånede tindinger, der fyldte kulturhusets foyer op denne lørdag.

Meny i Klokkerholm har tidligere leveret en plattemeny, og også denne dag var lækkerierne fra Meny. Dog var der til forskel nu anrettet en buffet med sild og leverpostej samt dejlig ost. alt sammen sørdeles velegnet til en øl og en snaps (hvilket ret mange tog til sig).

Der blev vippet med fødderne og anerkendende klappet spontant, når de enkelte musikere afleverede en solo, uanset om det var på bas, klaver, trombone eller klarinet. Herlig afvekslende og der var stor enighed om, at det var den rette måde lige at få lørdagen startet op på.

Tak til Hjallerup Musikforening for et vel tilrettelagt arrangement.

Tekst og fotos: Bo Christensen, pressefotos.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *