Dicte & The Diamonds

Fredag 15. oktober 2021

Vel vidende, at de første efterårsuger har været præget af mange familiebegivenheder – bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og det løse – så var vi alligevel glade for de, som lagde vejen forbi til koncerten med Dicte og The Diamonds fredag aften.

Vi, der er lidt ældre husker jo tilbage til 2006, hvor DR Julekalenderen var afsæt for landeplagen ‘Drømte mig en drøm i nat”, smukt fremført af Dicte. Siden har hun så på 9 album vandret rundt i sit univers og leveret en stribe smukke tekster i den musikstil, som er hendes signatur. En lille, lys, næsten alfeagtig stemme, som bandets egen lydmand burde have haft mere fokus på. Flere gange kunne man se Dicte sende signal til lydmanden om at reducere lyden fra Mads Reinholds ret gennemtrængende guitar.

Vi fik det brede spekter med sange fra hele Dictes bagkatalog og op til det seneste og 9. album – “As good as it is”. Det alfeagrige blev festligt suppleret af en mere rå stil i nummeret “If this is Cool” – en rigtig ørehænger, oprindeligt skrevet til Dictes datter, som havde efterspurgt noget mere Grand Prixagtig musik.

Ingen tvivl om, at Dictefans fik sig en god oplevelse i aften. Det var ikke nemt for Dicte at skabe dialog i salen, men til behagelig orientering, så var det John Lennon, der også spillede på en Rickenbacher guitar. Desværre var der ikke så mange, der var mødt frem til koncerten, så alle fremmødte kunne derfor få plads i salens forreste del.

Dejligt arrangement af Hjallerup Musikforening, som allerede 10. novbember igen lukker dørene op for en koncert – denne gang med Billy Cross og Everybody’s Talking.

Besætning:
Dicte, sang og guitar.
Mads Reinhold, gui., kor
Jesper Elnegaard, trommer
Kasper Rasmussen, bas & keys

Tekst & Foto: Bo Christensen, pressefotos.dk

One thought on “Dicte & The Diamonds

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *